Assortiment

Torfolk Gård Biologische Jams en Siropen zijn nu in heel Nederland verkrijgbaar!

Met een ruim assortiment aan jam, marmelade en vruchtenlimonade en een unieke ongezoete spread verovert de Zweedse producent Torfolk Gård de Nederlandse markt. De Torfolkprodukten zijn sinds 2014 te koop via groothandel De Zaai-Ster en sinds het voorjaar van 2017 opgenomen in het assortiment van Udea.

JAMS – MARMELADE ONGEZOETE VOSSENBESSENSPREAD

VRUCHTENSIROPEN

wiew-with-hill.jpg

Wat maakt de jams zo bijzonder?

De jams hebben een hoog fruitgehalte en een goede zoet-zuur balans, waardoor ze erg aangenaam zijn om te eten. Ze worden gemaakt van wilde bessen. Deze hebben meer smaak en een hoger gehalte aan antioxidanten en biologische rietsuiker. De jam wordt volgens een traditioneel recept bereid tot een ambachtelijk product van hoge kwaliteit.

Nieuwe smaken

De nieuwe smaken kruisbessenjam en de rabarber en aardbeienjam zijn een originele aanvulling op de bestaande reeks in de schappen. Op verzoek van klanten kwam Torfolk vorig jaar met  ongezoete 100% vossenbessenspread. Een pot vol wilde Zweedse vossenbessen, puur en ongezoet. In elke pot zitten ongeveer 1500 bessen. Lekker bij vleesgerechten of in de yoghurt. Desgewenst kan naar smaak honing of suiker worden toegevoegd.

Alle jams en siropen zijn biologisch gecertificeerd volgens de Europese richtlijn door het Zweedse KRAV.

Torfolk Gård werkt samen met een coöperatie van biologische rietsuikerproducenten in Brazilië en koopt wilde frambozen in Bosnië in, een project dat hierdoor een steentje bijdraagt aan de naoorlogse wederopbouw van dat gebied.

Torfolk Gård produceert al 40 jaar biologische jams en vruchtensiropen.